Dit ben ik

Ik heb 25 jaar in de jeugdzorg gewerkt. Ik heb daar veel mensenkennis opgedaan, een goed luisterend oor ontwikkeld en ontdekt dat ik iemand ben die vooruitstrevend en praktijkgericht is. Toen ik besefte dat ik mijn "ei" niet meer kwijt kon in de jeugdzorg, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Die heb ik gevonden als pedicure. In 2016 heb ik het diploma tot basis pedicure behaald en ben meteen verder in opleiding tot medisch pedicure gegaan. Als pedicure kan ik 90 procent van mijn werktijd met de klant aan de slag en dit geeft mij de voldoening waar ik naar zocht.

Ik mag voetproblemen oplossen en voeten weer zachter en mooier maken. Ik kan me blijven ontwikkelen door middel van bijscholing en vakliteratuur, waardoor ik mijn klanten van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte kan houden. Ik kan mijn eigen tijd inplannen en omdat ik het belangrijk vind dat klanten zich welkom voelen in mijn praktijk, plan ik ruim tijd in voor een behandeling.

Als een voetprobleem opgelost is, als voeten en/of handen zijn verfraaid en ik ervaar dat klanten tot rust zijn gekomen tijdens mijn behandeling, dan heb ik voldoening van mijn werk. Als dit niet bereikt wordt en klanten zijn niet tevreden, dan mogen zij mij dit ten alle tijden laten weten.

Ik wil dat mijn klanten voldoende keuze hebben om een afspraak te plannen, daarom werk ik van maandag tot en met vrijdag, ook in de avonduren.

Maak vandaag nog een afspraak

AFSPRAAK MAKEN